Svenskt Kvalitetsindex söker säljare

Har du erfarenhet av B2B-försäljning och drivs av att utveckla affärer? Vill du vara en del av Svenskt Kvalitetsindex expansiva förändringsfas? Hos SKI erbjuds du en nyckelroll i att bredda deras kundbas med starka varumärken och utveckla säljfunktionen för att bidra till samhällsnyttan.

Som säljare hos SKI kommer du vara med och bygga upp säljfunktionen och arbeta tätt tillsammans med projektledare och analytiker, detta för att driva säljfunktionen framåt. Ditt huvudsakliga ansvarsområde är att bredda SKI:s kundstock. Rollen innefattar till största del nykundsbearbetning inom såväl privat som offentlig sektor. Du arbetar med B2B-försäljning och ansvarar för hela säljcykeln vilket innebär prospektering, boka och utföra möten, avtal och upphandling, men även uppföljning av kunder. Som säljare arbetar du med försäljning av hela SKI:s tjänsteutbud från branschundersökningar och medarbetarundersökningar till analystjänster och kundundersökningar.

I rollen som säljare kommer du samarbeta brett med övriga organisationen men framförallt med närmsta kollegorna inom Marknad & Sälj.

Foto på de som jobbar på Svenskt Kvalitetsindex

Det är med oss du kommer att arbeta!

UTBILDNING, ERFARENHET OCH PERSONLIGA EGENSKAPER

• Akademisk utbildning inom relevant område
• Minst 2 års erfarenhet av att arbeta i en liknande roll inom B2B-försäljning
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
• Meriterande för rollen är om du tidigare arbetat med att bearbeta undersökningar

För denna roll ser vi att personligheten är av stor vikt. Därav ser vi att du som söker har ett stort driv och har en hunger att av driva in och utveckla affärer. Hos SKI värdesätts dessutom den kommunikativa förmågan högt, då du kommer ha breda kontaktytor både internt och externt. Du kommer därtill att samarbeta tätt med övriga kollegor och på grund av det blir samarbetsförmågan av största vikt. Alla roller och funktioner hos SKI arbetar operativt på något sätt, vilket innebär att du bara vara prestigelös i din person för att lyckas. Slutligen bör du vara självgående i dina arbetsuppgifter, för att kunna driva processer och uppbyggnad av säljfunktionen utan stöd från andra.

ÖVRIG INFORMATION

Det här är ett konsultuppdrag på Bravura med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att SKI har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och SKI en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Vi kan tyvärr inte hantera några frågor kring tjänsten själva utan hänvisar till Bravura.

Läs gärna mer om tjänsten här. Välkommen med din ansökan till vårt trevliga gäng!