Syns vi på Kvalitetsmässan?

Den 12-14 november finns vi i monter B06:06 intill TV-studion på Kvalitetsmässan i Göteborg i samarbete med SIQ – Institutet för Kvalitetsutveckling. Kom och prata undersökningar med oss! Vi medverkar också vid två seminarier som ni är varmt välkomna till. Vill ni ytterligare höja pulsen på mässan kan ni ladda ner vår mässbingo.

På Kvalitetsmässan kan du under tre dagar samla erfarenheter och inspiration för att göra din organisation ännu bättre och smartare. Fackmässan är mötesplatsen för alla som deltar på Kvalitetsmässan: konferensdeltagare, mässbesökare och utställare. Här kan du ta del av ett digert program av öppna seminarier och scenaktiviteter.

Ladda ner en fribiljett till själva mässan som har öppna seminarier och scenaktiviteter! Uppge att Svenskt Kvalitetsindex bjudit in dig och koden UtsKval19 för fri entré i steg 2 i bokningen.

HÄR KAN DU LADDA NER DIN FRIBILJETT

Välkommen till våra seminarier under Kvalitetsmässan

Sara Lewerentz  Jacob Hallencreutz

Vägen framför oss – vårdens förändringsresa

13 november 2019, 08:50 – 10:10 med Sara Lewerentz, digitaliserings- och teknikdirektör Region Västerbotten och Jacob Hallencreutz, koncernchef EPSI Rating Group.

Digitaliseringen ställer nya krav. Vilka förändringsbehov står vården inför och hur ska vi lyckas? Digitala lösningar och innovationer är en viktig del för att klara morgondagens utmaningar, i det arbetet ligger Region Västerbotten i framkant. När landsting blir till regioner ökar uppdragen, ansvarsområden vidgas och arbetsuppgifterna i verksamheten förändras. Vilka är framgångsfaktorerna för att driva förändring och hur får man förändringen att hålla över tid?

Mats Deleryd  Jacob Hallencreutz

Quality 5.0 – att leda och styra för framgång i en turbulent värld

14 november 2019, 08:30 – 09:50 med Mats Deleryd, vd för SIQ och Jacob Hallencreutz, koncernchef EPSI Rating Group.

En snabbrörlig omvärld ställer nya krav på innovation och förändring, men vi är inte där! Chefer och medarbetare mår allt sämre på jobbet, fångade i gamla strukturer och synsätt. Engagemanget kvävs och gör organisationer ineffektiva. Denna oroande samhällsutveckling tonar fram som vår tids stora ledningsutmaning. En vikande jobbhälsa kan få en betydande negativ påverkan på konkurrenskraft och verksamhetsresultat. Vad behöver göras för att släppa loss kraften som faktiskt finns och utveckla ett ledarskap för hållbar framgång?

Delta i vår mässbingo

Höj pulsen under mässdagarna genom att delta i vår mässbingo! Ladda ner vår bingobricka i mobilen eller skriv ut den i en skrivare och kryssa för det du upplever under mässan. Om du samlar ihop minst en hel bingorad, skicka in en kopia av din bricka – med markeringar – så skickar vi en fin anteckningsbok från vår samarbetspartner SIQ som tack!

Bingobricka

Frågor? Kontakta gärna:

Johan Parmler
+46 73 151 75 98
johan.parmler@kvalitetsindex.se

Kontakta oss

Genom att skicka in formuläret godkänner du att personuppgifterna sparas och behandlas. Ändamålet med detta är att registrera uppgifter som i sin tur ligger till grund för att vi skall kunna fullgöra våra åtaganden och i övrigt ge god service. Läs mer om vår INTEGRITETSPOLICY.