Årets upplaga av Sverigekollen!

Branschsammanfattningar och trendanalys

I Sverigekollen sammanfattar vi på Svenskt Kvalitetsindex varje år insikter från de branscher och nationella medarbetarstudier vi genomför. I år har vi valt att blicka framåt. Vad tror vi krävs för en hållbar samhällsutveckling det kommande decenniet?

Temat för Sverigekollen är ”Insikter för en hållbar framtid”.

Det finns många goda exempel på organisationer som visar att hållbar framgång är resultatet av ett systematiskt, långsiktigt och uthålligt arbete. Som alltid börjar med att vi förstår de intressenter som verksamheten ytterst finns till för, det vill säga kunden. Att både bildligt och bokstavligt lyssna till kundens röst har aldrig varit viktigare.

I år har vi också bett några olika verksamheter reflektera över vad som är viktigt de kommande åren.

Trevlig läsning! Är du intresserad av en presentation av Sverigekollen, missa inte att anmäla dig!

Läs Sverigekollen!

Vill du vara med på en presentation av Sverigekollen?

Anmäl dig här!

Karin Cars

Har du frågor?
Kontakta gärna

KARIN CARS
Kommunikationsansvarig
+46 70 542 94 78
karin.cars@kvalitetsindex.se

Kontakta oss

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Genom att skicka in formuläret godkänner du att personuppgifterna sparas och behandlas. Ändamålet med detta är att registrera uppgifter som i sin tur ligger till grund för att vi skall kunna fullgöra våra åtaganden och i övrigt ge god service. Läs mer om vår INTEGRITETSPOLICY.