Riikka Kujala och Kristina Averstad Rastner

Svenskt Kvalitetsindex förstärker marknads- och säljavdelningen

Efter nyår har vi på Svenskt Kvalitetsindex förstärkt vårt projektlednings- och säljteam med två nya kollegor, Kristina Averstad Rastner och Riikka Kujala. Nu ser vi fram emot att kunna satsa ännu på affärsutveckling och samarbeten med nya kunder och branscher.

– Svenskt Kvalitetsindex är redan idag en snabbfotad och kundorienterad organisation. Med Kristina och Riikka på plats har vi större möjligheter att utveckla nya affärer och öka takten i vår tjänsteutveckling såväl som vår digitala utveckling, för att våra kunder ska ha ännu lättare att ta del av nya insikter och analyser, kommenterar Laurina Qvarnström, chef för försäljning och HR på Svenskt Kvalitetsindex.

Riikka Kujala har arbetat som analytiker på Svenskt Kvalitetsindex sedan 2016, men har efter det senaste årets föräldraledighet bytt tjänst till projektledare. Riikka har en Master i ekonomi och marknadsföring och har tidigare arbetat som projektkoordinator på ett ICT-konsultbolag i Finland, där hon är uppvuxen.

Nu vill vi utveckla nya affärer och öka takten i vår tjänsteutveckling såväl som vår digitala utveckling!

– På Svenskt Kvalitetsindex får jag arbeta med det som jag tycker är så viktigt och intressant inom marknadsföring – customer insights, säger Riikka. Hur skapar företag värde för sina kunder? Hur skapar man hållbara relationer? I min projektledarroll får jag nya utmaningar och får jobba närmare kunden. Konsumenternas beteende har ändrats radikalt under de senaste åren vilket gör det hela ännu roligare. Jag ser fram emot att skapa lyckade studier och projekt, komma ut och träffa kunder och lära känna mina nya kollegor!

Riikka beskriver sig som en person som är väldigt mycket för ordning och reda, med två stora intressen:  träning och inredning.

Kristina Averstad Rastner är en helt ny kollega på Svenskt Kvalitetsindex och kommer att fokusera på att stärka försäljningen hos oss. Kristina har bred universitetsutbildning i bagaget och lång bakgrund inom försäljning och utbildning i bland annat olika affärssystem.

– Jag sökte mig till Svenskt Kvalitetsindex för att främja informationsflödet i vårt samhälle, hjälpa företag att fatta beslut utifrån resultat byggda på gedigen forskning, kommenterar Kristina sin nya anställning. På Svenskt Kvalitetsindex kan vi på ett slagkraftigt sätt förklara och ge konstruktiv feedback på vad undersökningarna säger. Jag ser fram emot att få följa ett väl ansett företag in i framtiden, att få vara del av en organisation som ser framåt och uppåt. Att få arbeta med riktigt kompetenta kollegor som kan leverera viktig information är en ynnest!

Kristina är en obotligt nyfiken person med ett stort konstintresse som på fritiden gärna går på museum, slott och utställningar med familjen.

Vi vill hälsa Kristina och Riikka varmt välkomna till marknads- och säljavdelningen på Svenskt Kvalitetsindex!

Frågor? Kontakta gärna:
Johan Parmler
+46 73 151 75 98
johan.parmler@kvalitetsindex.se

Kontakta oss

Genom att skicka in formuläret godkänner du att personuppgifterna sparas och behandlas. Ändamålet med detta är att registrera uppgifter som i sin tur ligger till grund för att vi skall kunna fullgöra våra åtaganden och i övrigt ge god service. Läs mer om vår INTEGRITETSPOLICY.