• Höj din röst genom att delta i en intervju.

Har du blivit kontaktad?

Vi på Svenskt Kvalitetsindex lyfter din åsikt och återkopplar vad du tycker till företag och organisationer. Därför vill vi uppmuntra dig till att delta i våra kundundersökningar. Dina svar är självklart skyddade och konfidentiella och bidrar till en förbättrad relation mellan dig och företaget eller organisationen.

Har du blivit kontaktad av oss?

Vi på Svenskt Kvalitetsindex lyfter din åsikt och återkopplar till företag och organisationer som du har erfarenhet av. På så vis är det lättare för dem att förstå vilka områden som är viktiga för dig. Därför vill vi uppmuntra dig till att delta i våra kundundersökningar. Dina svar är självklart skyddade och konfidentiella och bidrar till en förbättrad relation mellan dig och företaget, eller organisationen.

Vi förstår att våra undersökningar kan väcka frågor och vill såklart besvara dem. Vi har noterat några vanliga frågor, men du kan även kontakta oss via mail eller telefon.

Vilka är SKI?

– Vi heter Svenskt Kvalitetsindex och är ett oberoende marknadsundersökningsföretag som har undersökt kundnöjdhet inom olika branscher i mer än 30 år.

Är SKI telefonförsäljare?

– Nej, SKI arbetar inte med telefonförsäljning utan är ett marknadsundersökningsföretag.

Ställer ni frågor om personuppgifter?

– Nej, vi frågar aldrig om personnummer, kontonummer eller liknande.

Sparar SKI mina kontaktuppgifter?

– Nej, inom tre månader efter avslutad datainsamling raderas samtliga urval.

Kan någon få reda mina svar?

– Nej, alla intervjuer anonymiseras och används endast för statistiska analyser. Inga enskilda resultat publiceras eller spåras.

Detta gör vi på Svenskt Kvalitetsindex