Svenskt Kvalitetsindex kalendarium

På Svenskt Kvalitetsindex har vi en mängd kunskap som vi gärna delar med oss av. Här ser du  kommande publiceringsdatum för våra branschundersökningar och aktuella seminarier vi medverkar på eller arrangerar själva.

28

okt

Digital-tv, bredband och strömmad tv – publicering av branschrapporten

Sedan 1989 har vi mätt kundnöjdheten i telekombranschen. Mätningarna täcker bredband, digital-tv och sedan två år tillbaka även strömmad tv. Vi har under åren följt utvecklingen av kundernas allt högre krav på service och helhetslösningar. Mer information om branschundersökningen.

5-6

nov

Digitalisering ut ett medborgarperspektiv

Vår vd Johan Parmler är en av talarna på konferensen Medborgarservice i kommun 2019 som arrangeras av Teknologisk Institut i Stockholm den 5-6 november. Han ska prata om användaranpassad digitalisering genom relationsskapande, hur vi vänder trenden med rekordlåga servicenivåer och konsten att lyckas med enkelt och effektiv support.

11

nov

Försäkring – publicering av branschrapporten

Vi har mätt kundnöjdheten inom försäkringsbranschen sedan 1989. I våra undersökningar ingår sakförsäkring, pensions- och livförsäkring, försäkringsförmedlare samt tjänstepension. Mer information om branschundersökningen.

12-14

nov

Kvalitetsmässan

Den 12-14 november finns vi på plats på Kvalitetsmässan på Svenska Mässan i Göteborg i samarbete med SIQ – Institutet för Kvalitetsutveckling. Stanna för en pratstund i vår monter intill tv-studion i B-hallen! Läs mer om Kvalitetsmässan.

13

nov

Vägen framför oss – vårdens förändringsresa

Digitaliseringen ställer nya krav. Vilka förändringsbehov står vården inför och hur ska vi lyckas? Digitala lösningar och innovationer är en viktig del för att klara morgondagens utmaningar, i det arbetet ligger Region Västerbotten i framkant. Vilka är framgångsfaktorerna för att driva förändring och hur får man förändringen att hålla över tid? Detta talare vår koncernchef Jacob Hallencreutz och Sara Lewerentz, digitaliserings- och teknikdirektör Region Västerbotten om på Kvalitetsmässan (seminarium 69).

25

nov

Energi – publicering av branschrapporten

Intresset för val av elbolag blir allt större. Svenskt Kvalitetsindex har följt stora och mindre lokala aktörer inom energibranschen sedan elhandel började mätas år 2004. Sedan 2009 genomför vi även undersökningar inom elnät och fjärrvärme. Mer information om branschundersökningen.

9

dec

Sparande i värdepapper, privatlån, bo- och fastighetslån – publicering av branschrapporten

Förra årets undersökning från Svenskt Kvalitetsindex för bolån, fastighetslån, privatlån och sparande visar att de digitala och mer nischade bankerna har fortsatt hög kundnöjdhet, men utmanas av stora aktörer. Personlig service utmanar digitala tjänster. Mer information om branschundersökningen.

Vill du veta mer?

Är du intresserad av en undersökning, workshop eller behöver hjälp med analys- och databearbetning?
Hör av dig så återkommer vi.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.