Svenskt Kvalitetsindex satsar på den offentliga sektorn

Svenskt Kvalitetsindex har allt större efterfrågan på marknads-, medarbetar- och varumärkesundersökningar från den offentliga sektorn. För att möta den ökade efterfrågan har Magnus Olsson nu anställts som projektledare.

Magnus Olsson

Magnus Olsson är civilekonom och kommer senast som affärsområdesansvarig på Origo Group, med inriktning mot den offentliga sektorn. Han har även arbetat med marknadskommunikation på Telia och som marknadsanalytiker på Bring Citymail.

Insikter för en hållbar framtid

– Den offentliga sektorn har alltid varit en viktig del av Svenskt Kvalitetsindex undersökningar, kommenterar Laurina Qvarnström, chef Försäljning & HR. Det känns fantastiskt roligt att stärka vårt team med Magnus som projektledare. Hans breda kompetens och erfarenhet är ett välkommet tillskott för hela verksamheten och vår strävan efter ge insikter om vad som skapar nöjda kunder och bygger ett hållbart samhälle.

– Svenskt Kvalitetsindex är ett företag som jag följt under en tid, säger Magnus Olsson. En av sakerna jag gillar är det faktum att SKI inte ”bara” hjälper företag med kundspecifika insikter, utan även jobbar på branschnivå och framförallt även bjuder kunder och potentiella kunder på generella insikter och jobbar väldigt utåtriktat.  Jag uppskattar att Svenskt Kvalitetsindex är ett snabbfotat företag, men med stor trovärdighet.

Magnus Olsson började på Svenskt Kvalitetsindex den 3 juni 2019.

Laurina Qvarnström

LAURINA QVARNSTRÖM
Chef Försäljning & HR
070-880 27 13
laurina.qvarnstrom@kvalitetsindex.se

Kontakta oss

Genom att skicka in formuläret godkänner du att personuppgifterna sparas och behandlas. Ändamålet med detta är att registrera uppgifter som i sin tur ligger till grund för att vi skall kunna fullgöra våra åtaganden och i övrigt ge god service. Läs mer om vår INTEGRITETSPOLICY.