Svenskt Kvalitetsindex.
insikter som tar verksamheter framåt.

Lojal

Kundstudie

Våra kundundersökningar synliggör vad som gör kunder nöjda och lojala. Genom att dra nytta av och få förståelse för hur kunderna agerar får du ett faktaunderlag som för ditt affärsstrategiska arbete framåt. Våra specialister hjälper dig även med förslag till konkreta åtgärder som stärker kundupplevelsen.

Insikt

Medarbetarstudie

Din organisation bedöms av befintliga och potentiella medarbetare. De delar med sig av sina upplevelser och skapar bilden av hur attraktiv ni är som arbetsgivare. Med en medarbetarundersökning får du insikt i deras upplevelser och kan agera på dem. I allt från organisation, ledarskap till synen på varumärket.

Drivkraft

Varumärkesundersökning

Varumärket byggs av kundupplevelser och bilden medarbetarna förmedlar. När varumärket förankras i alla led, förmedlas konsekvent och kopplar mot emotionella drivkrafter stärks genomslaget på marknaden. Vår undersökning ger dig ett starkt underlag med analyser i varumärkets alla dimensioner.

Privatkunder ger mobilbranschen högst betyg någonsin

Svenskt Kvalitetsindex senaste undersökning av kundupplevelser i mobilbranschen visar att den positiva trenden fortsätter. Privatkunderna ger mobiloperatörerna högre betyg än någonsin tidigare. Det senaste årens förbättring visar att branschen lyckats flytta fokus från täckning och abonnemang till tjänster och erbjudanden.

Bank: Kundnöjdheten går upp men polariseringen ökar

2019 års resultat av vår branschundersökning av de svenska bankerna visar att fjolårets positiva trend fortsätter, men att polariseringen mellan olika kundsegment och aktörer ökar. Därför är det vanskligt att påstå att branschen överlag har förbättrats. Företagskunder är generellt mindre nöjda än privatkunderna.

Fokus på kunderna

Ledare för bland andra Handelsbanken, BDO och Halebop, delade med sig av sina erfarenheter på vårt 30-årsjubileum den 15 maj. Ta del av vad deras insikter om vägen till framgång.

SE FILMEN PÅ YOUTUBE >

Insikter för hållbar framgång

Våra seminarier om framtidens ledarskap, hållbarhet och psykisk ohälsa lockade mängder av Almedalsbesökare den 3 juli. Här är en kort sammanfattning av dialogerna.

SE FILMEN PÅ YOUTUBE >

Aktuell undersökning just nu: energibranschen pågår till 6/11.
Har du blivit kontaktad och vill veta mer?

Kalendarium

På Svenskt Kvalitetsindex har vi en mängd kunskap som vi gärna delar med oss av. Här ser du aktuella seminarier och kommande publiceringar av våra branschundersökningar.
Hela årets kalendarium finns här.

5-6

nov

DIGITALISERING UT ETT MEDBORGARPERSPEKTIV

Vår vd Johan Parmler är en av talarna på konferensen Medborgarservice i kommun 2019 som arrangeras av Teknologisk Institut i Stockholm den 5-6 november. Han ska prata om användaranpassad digitalisering genom relationsskapande, hur vi vänder trenden med rekordlåga servicenivåer och konsten att lyckas med enkelt och effektiv support.

13

nov

Vägen framför oss – vårdens förändringsresa

Digitaliseringen ställer nya krav. Vilka förändringsbehov står vården inför och hur ska vi lyckas? Digitala lösningar och innovationer är en viktig del för att klara morgondagens utmaningar, i det arbetet ligger Region Västerbotten i framkant. Vilka är framgångsfaktorerna för att driva förändring och hur får man förändringen att hålla över tid? Detta talare vår koncernchef Jacob Hallencreutz och Sara Lewerentz, digitaliserings- och teknikdirektör Region Västerbotten om på Kvalitetsmässan.

Några av våra kunder

Vill du veta mer?

Är du intresserad av en undersökning, workshop eller behöver hjälp med analys- och databearbetning?
Hör av dig så återkommer vi.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.